15/2/17

Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Δράκος Σερπαντίνος Ξύπνησε!» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

O Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση «Ο Δράκος Σερπαντίνος Ξύπνησε!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» (οδ. Ι. Αθ. Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο), από την ομάδα «Κάλτσες Ριγέ».

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη (εκδόσεις Ελληνοεκδοτική), σε διασκευή σεναρίου από τις «Κάλτσες Ριγέ» και σκηνοθεσία του Νίκου Τσεργά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο μικρός Ναπολέων θα ήταν σίγουρα το καλύτερο παιδί του κόσμου, αν δεν υπήρχαν… τα ρολόγια. Μισούσε τα ρολόγια και ποτέ δεν κατάφερνε να είναι στην ώρα του. Μια μέρα λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει τη δική του ώρα. Την «ώρα Ναπολέοντα»! Πού να ήξερε, ότι αυτή η ιδέα θα τον έφερνε αντιμέτωπο με έναν αγουροξυπνημένο, αλλά και πεινασμένο δράκο και πως για να γλιτώσει από τα δόντια του, θα έπρεπε να κάνει ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι, μέχρι να γνωρίσει αυτοπροσώπως τον βασιλιά Χρόνο! Θα καταφέρει άραγε ο μικρός Ναπολέοντας να βρει την ώρα χωρίς ρολόι, να ξανακοιμίσει τον δράκο Σερπαντίνο και να λύσει το μυστήριο του Χρόνου;

Οι «Κάλτσες Ριγέ» είναι μία θεατρική ομάδα, που δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταδώσει στα παιδιά την αγάπη για το θέατρο. Έχοντας πραγματοποιήσει παραστάσεις σε Δήμους, Σχολεία, Ιδρύματα, Νοσοκομεία και άλλους χώρους, η ομάδα συνεχίζει τις δράσεις της για 15η χρονιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Σας περιμένουμε όλους, μικρά και «μεγάλα» παιδιά και σας ευχόμαστε καλές Απόκριες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.