17/10/16

Σε Α΄ προβολή το περιπετειώδες θρίλερ «Ο Λογιστής» και για 2η εβδομάδα, η μεταγλωττισμένη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Πελαργοί», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το περιπετειώδες θρίλερ «Ο Λογιστής» και για 2η εβδομάδα, τη μεταγλωττισμένη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Πελαργοί».


«ΠΕΛΑΡΓΟΙ» (μεταγλωτ.)
(STORKS)

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016.

Προβολές: 5.45 μ.μ.

Η σκηνοθεσία είναι των Νίκολας Στόλερ (“Neighbors”, υποψήφιος για BAFTA για το “Muppets Most Wanted”) και Νταγκ Σουίτλαντ (υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους, «Presto» και υπεύθυνος animator στο “Cars”), σε σενάριο του Στόλερ.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπραντ Λιούις (“Ratatouille”) και Νίκολας Στόλερ. Η μουσική είναι των Τζεφ Ντάνα και Μίκαελ Ντάνα (“The Good Dinosaur”).

«Δανείζουν» τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τζούνιορ) και Λίλα Μπακλέση (Τουλίπα).

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα, για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο!



«Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ» - Α΄ προβολή
(The Accountant)

Πέμπτη, 20  έως και Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία : Γκάβιν Ο’ Κόνορ
Πρωταγωνιστούν : Μπεν Άφλεκ, Άνα Κέντρικ, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Μπέρνθαλ, Τζιν Λίθγκοου

Μετά το «Gone Girl», ρόλο για τον οποίο άναψε φωτιές στο γυναικείο, αλλά και ανδρικό φύλο, και αφού φορέσει τη στολή του Μπάτμαν, στο επερχόμενο «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζεται για τον επόμενο κινηματογραφικό του ρόλο, στην ταινία του Γκάβιν Ο΄ Κόνορ, «Ο Λογιστής». Η ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο του Μπιλ Ντουμπουκέ («The Judge»).

Ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ), είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.